dimarts, 31 de març del 2020

RECULL DE FOTOS

Una de les trobades CADE

Hola a tothom!.

Hem penjat un enllaç (foto dels pitons a la dreta d'aquesta pàgina ==>), que dona accès a una miscel·lània de fotos, unes mes antigues i altres mes recent, aportades per vosaltres i recollides per en Ricard. Estan disponibles per a tothom i es poden descarregar les que es vulgui. La idea es que aquest àlbum vagi creixent amb aportacions individuals.

Per tant, si a nivell particular teniu més fotos pròpies (digitalitzades) rel·lacionades amb el CADE, o que considereu d'interès, i les voleu compartir amb tots, si us plau, poseu-vos en contacte amb en Ricard i els hi podeu enviar mitjançant 'We Transfer' (*). Us recordo que el correu d'en Ricard es: ricard@ricardvila.es

Per altra banda, també es podrien recollir històries o anècdotes que es considerin interessant o divertides, i les penjaríem al blog.

Finalment, si voleu aportar alguna idea o suggeriment addicional, seran benvinguts.

Us animem a tots a participar! 😉



(*)Si no ho heu fet servir mai, es molt senzill d'utilitzar: es tracta d'entrar a la pàgina We Transfer, penjar les vostres fotos (o àlbum) que volgueu, i dir-li el correu electrònic a qui les voleu enviar.